top of page
IMG_5450.JPG

    Laten we                     

    even                                                        eindeloos dromen

    over wat niet is

    en dus nog

    kan komen…

Huyse Nestelt_vorm_muntgroenpng

Gedichtendag is hét poëziefeest van Vlaanderen.

Ook Huyse Nestelt wilt deze dag met jullie delen. Graag nodigen we jullie uit om mee te genieten van dit poëzie moment op donderdag 28 januari 2021 om 19u. Onze gaste Emilie De Voght zal zorgen voor de muzikale ondersteuning.  Omwille van de corona maatregelen, organiseren we deze sessie digitaal.

 

Emilie De Voght studeerde aan het Koninklijk Conservatorium Brussel en haalde haar meesterdiploma met grote onderscheiding. Als soliste trad zij op met het Vlaams Radio Koor, Collegium Vocale Gent en La Petite Bande, en zong ze meer dan tien jaar met het Collegium Vocale Gent. Haar deelname aan de Koningin Elisabethwedstrijd in 2011 stuurde haar carrière in de richting van soliste en zo zong ze al onder andere met de Koninklijke Muziekkapel van de Gidsen op het Koninklijk Paleis.

 

Huyse Nestelt is een Inloophuis te Eeklo (Roze 150), een project in samenwerking met

Kom op tegen kanker. Dit inloophuis biedt mensen met en na kanker informatie, een luisterend oor en lotgenotencontact. Men kan er terecht voor ondersteuning buiten het ziekenhuis, alsook

voor ontspanning of een creatieve activiteit. Kortom het is een ontmoetingsplaats en

wegwijzer. In de omgeving van het Meetjesland is Huyse Nestelt een grote meerwaarde voor dergelijke psychosociale opvang voor (ex)kankerpatiënten.

 

Wil je er ook graag bij zijn dan gelieve:

Jullie ontvangen dan een link voor de avond.

 

 

Alvast bedankt voor jullie steun.

 

Met vriendelijke groeten,

Joke Almekinders            

Kathleen Wittouck

www.vzwhuysenestelt.be

bottom of page