top of page
Sportdag: Move it! Meetjesland
Sportdag: Move it! Meetjesland

di 13 sep

|

Eeklo

Sportdag: Move it! Meetjesland

Sportclub Boezjeern organiseert op dinsdag 13 september 2022 een sportdag voor volwassenen met en zonder kwetsbaarheid. Een ideale gelegenheid om in een gezellige, ontspannen sfeer je favoriete sport te beoefenen of kennis te maken met nieuwe sportactiviteiten.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

13 sep 2022, 09:45 – 15:45

Eeklo, Roze 150, 9900 Eeklo, België

Over het evenement

Sportclub Boezjeern wil de toegankelijkheid van sport vergroten.

Boezjeern organiseert zowel actieve sportactiviteiten als rustige bewegingsactiviteiten voor volwassenen. Naast samen bewegen is er ook ruimte voor ontmoeting. Iedereen is welkom en neemt deel naar eigen mogelijkheden.

Wandelen, badminton, tafeltennis, zwemmen, mölkky… het programma heeft steeds heel wat te bieden! Bovendien hoef je als lid niet één sport uit te kiezen maar kan je aan het volledige programma deelnemen. De wekelijkse trainingen en sportbijeenkomsten zijn niet competitief en sportmateriaal is voorzien.

Wil je graag lid worden van de sportclub? Wil je weten wanneer welke sportactiviteit doorgaat?

Interesse in één of meerdere sporten? Je kan gratis aan twee proeflessen deelnemen.

Lid worden voor 1 jaar kan voor €25 of €6,25 met UITPAS met kansentarief of gelijkgesteld.

Lid worden voor 6 maanden kan voor €15 of €3,75 met UiTPAS met kansentarief of gelijkgesteld. Lid worden voor 3 maanden kan voor €10 of €2,5 met UiTPAS met kansentarief of gelijkgesteld. De verzekering is inbegrepen.

Woon je niet in Eeklo en heb je een verhoogde tegemoetkoming, zit je in schuldbeheer of collectieve schuldenregeling of heb je een bewijs van laag inkomen van het OCMW, dan kan je ook van het verminderd tarief genieten. Je betaalt dan de prijzen voor wie gelijkgesteld is.

Mutualiteiten betalen tot €15 terug per jaar voor het aansluiten bij een sportclub. Je krijgt hiervoor een attest.

Deel dit evenement

bottom of page